ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Στις Συρακούσες μέχρι την Δευτέρα ο Βασίλης Νανόπουλος

0

Στις Συρακούσες μεταβαίνει σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος σε συνέχεια των επαφών που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο μήνα με το δήμο Συρακουσών και στοχεύουν στην ενδυνάμωση των δεσμών που ούτως οι άλλως καταγράφονται ιστορικά.

Τον Δήμαρχο συνοδεύουν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων Αντώνης Κυριαζής.

Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο αρκετές εβδομάδες πριν και έχει στόχο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και προώθησης της αδελφοποίησης της Κορίνθου με τις Συρακούσες.

Λόγω του ταξιδιού αυτού ο κ.Δημαρχος δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στην απογευματινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην διώρυγα της Κορίνθου.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο δήμαρχος Κορινθίων είχε υποδεχτεί στο υπό κατασκευήν νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παπά» τους εκπροσώπους του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η επικαιροποίηση της αμέριστης στήριξης του δήμου Κορινθίων στην υποψηφιότητα των Συρακουσών για τον θεσμό της Πολιτιστικής πρωτεύουσας 2024 και αφετέρου η αξιοποίηση του θεάτρου με τον προγραμματισμό και την φιλοξενία δράσεων οι οποίες θα μετατρέψουν  συνολικά την περιοχή σε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και τα εξωτερικό.

Δωρεάν διακοπές με το free pass των 150 ευρώ

Previous article

Κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία» σε 4 ακτές του δήμου Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.