ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκλογική ετοιμότητα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε τα νέα μέλη του σε Ξυλόκαστρο, Ζευγολατιό και Κόρινθο

0

Σε επιφυλακή και εκλογική ετοιμότητα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη πως οι εκλογές θα γίνουν στην λήξη της θητείας. Έτσι, χτες, ολοκληρώθηκε ένα κύκλος εκδηλώσεων και ομιλιών που έγιναν στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Ξυλόκαστρο (με την Ρένα Δούρου), στο Ζευγολατιό (με τον Νάσο Ηλιόπουλο) και χτες στην Κόρινθος με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Οι εκδηλώσεις, που συγκέντρωσαν αρκετό κόσμος, τηρουμένων των πολιτικών, υγεονομικών και οικονομικών συνθηκών έγιναν με σκοπό να υποδεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα νέα μέλη που γράφτηκαν στο κόμμα μετά την 15η Μαΐου.

Στις ομιλίες αυτό που αναδείχτηκε ήταν η ανάγκη πολιτικής αλλαγής και επίσπευσης των εκλογών με δεδομένο πως «κάθε μέρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια χαμένη ημέρα για τη χώρα», καθώς ο ίδιος αποτελεί έναν βασικό παράγοντα αστάθειας

«Ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, «επιτίθεται συνεχώς στην απλή αναλογική και στην κουλτούρα των κυβερνήσεων συνεργασίας σε όλη την Ευρώπη. Δείχνει με αυτόν τον τρόπο την αλαζονεία του, την πεποίθησή του ότι ή αυτός θα κυβερνά ή θα υπάρχει χάος».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης σε μία πολύ καλή ομιλία, την οποία παρακολούθησε και ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Παναγιώτης Δαλακλείδης, ο οποίος έγινε νέο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αναφορά στην ανάγκη να ρυθμιστεί το πανδημικό χρέος των επιχειρήσεων, με διαγραφή μέρους αυτού, για να μπορέσουν χιλιάδες ΜμΕ και επαγγελματίες να συνεχίσουν να δουλεύουν», ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης που θα επαναφέρει τα δημόσια εργαλεία, και δεν θα ιδιωτικοποιεί εν μέσω ενεργειακής κρίσης τη ΔΕΗ, ενώ αναφέρθηκε και στο παράδειγμα της γαλλικής ΔΕΗ που επανακρατικοποιείται.

Ο Κώστας Ζαχαριαδης ανέπτυξε την πολιτική πραγματικότητα , μίλησε για τα δύσκολα διακυβεύματα που έχουν να κάνουν με την οικονομία, την ακρίβεια, την ενέργεια, την εργασία, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και προέβλεψε πως μέσα σε 100 ημέρες θα έχουμε εκλογές.

Παραλίγο τραγωδία στoν Φενεό: Μαχητικά αεροσκάφη διασταυρώθηκαν με ανεμοπτεριστές

Previous article

Αναβάλλονται η γιορτή Γκιόσας στον Αγιάννη και η γιορτή στο Αγγελόκαστρο, λόγω καιρού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.