ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κόρινθο την Κυριακή το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας

0

Στην πρωτεύουσα του νομού μας, θα «φιλοξενηθεί» μεθαύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Καλαμάτας. Τον θεσμό συνδράμει ενεργά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω τριετούς προγραμματικής σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Καλαμάτας.  Φέτος θα γίνουν δωρεάν παραστάσεις στην Κόρινθο, την Τρίπολη και το Ναύπλιο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα , την ερχόμενη Κυριακή 17 του μήνα θα παρουσιαστούν στην Κόρινθο, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (“Φλοίσβος”), στις 9 το βράδυ, τα έργα “Blindly” της ομάδας Εlelei Company και “Nadezhda” της Penelope Morout και της ομάδας Cross iMPact.

Θα ακολουθήσει, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 του μήνα, στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο αντίστοιχα -στις 9 το βράδυ και τις δύο ημέρες-, η παρουσίαση του έργου “Hito” από τους Akira Yoshida και Chey Jurado.

Στο φετινό 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με τίτλο “Ωδή στην Ομορφιά”, φιλοξενούνται -από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου- 26 συνολικά παραγωγές, 14 ξένες ομάδες από 10 χώρες, 12 ομάδες από την Ελλάδα, 3 παγκόσμιες πρεμιέρες, 6 παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες και ειδικές ομάδες κοινού, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

(VIDEO) Βασιλακόπουλος σε Κούγια: “Πες μας πως έβγαλες έξω τον Λιγνάδη”

Previous article

Έκρηξη φιάλης αερίου σε σπίτι – Τραυματίστηκε μια γυναίκα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.