ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μέχρι τις 12 Αυγούστου ανοιχτή η πρόσκληση για voucher προσχολικής αγωγής

0

Δημοσιεύτηκε από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023.

Η δράση στοχεύει στη διασφάλιση της ισότιμης και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβασης των παιδιών, και ιδίως των παιδιών σε ανάγκη, σε ποιοτικές υπηρεσίες αγωγής και εκπαίδευσης στην προσχολική και σχολική ηλικία. Επιπρόσθετα, η δράση στοχεύει στην πρόσβαση παιδιών, εφήβων και ΑΜΕΑ σε υπηρεσίες εξωσχολικών δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης 

Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση και ανακοινώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήου Κορινθίων:

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως και τις 12/08/2022, ώρα 23:59. Η υποβολή των αιτήσεων, θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.».
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.
  • Κριτήρια  μοριοδότησης και επιλογής είναι η οικογενειακή και οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021).
  • Τα ωφελούμενα παιδιά, με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε Δομή της επιλογής τους : Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν από 04 Αυγούστου 2022 έως και 12 Αυγούστου 2022, κατά τις ώρες 08.30 π.μ. – 12.30 μ.μ. να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 27410-76455 και 27410-25717, ή να επισκέπτονται τον 4ο Παιδικό Σταθμό Κορίνθου στη διεύθυνση, Πυλαρινού 84 & Αποστόλου Παύλου.

Στα  παρακάτω link μπορείτε

Χορηγία του Μάκη Πουνέντη στον Πέλοπα Κιάτου

Previous article

Ποιες εκδηλώσεις θα γίνουν τον Αύγουστο στον δήμο Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.