ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός μέχρι τις 22 Αυγούστου – Bροχές το Σαββατοκύριακο, 40άρια μετά τον 15αύγουστο

0

Από αστάθεια θα χαρακτηρίζεται ο καιρός μέχρι και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, με βροχές να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Έπειτα, όμως, το σκηνικό αλλάζει και πάλι και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους υπάρχουν ενδείξεις για νέο κύμα ζέστης, που αναμένεται να δώσει ακόμα και 40άρια.

Ειδικά για την Κορινθία από την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή ο καιρός θα χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας είναι πως το Σαββατοκύριακο θα είναι συννεφιασμένο και βροχερό. Από το Σάββατο το μεσημέρι θα πυκνώσουν τα σύννεφα στην Δυτική Κορινθία, όπου θα βρέξει το απόγευμα, ενώ ανάλογες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και την Κυριακή τις ίδιες ώρες, μόνο που τότε με βροχές ή ακόμα και καταιγίδες θα απειλείται και η ανατολική Κορινθία. Όπως είναι επόμενο οι θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο θα διατηρηθούν χαμηλά κάτω από τους 30 βαθμούς.

Και η θερμοκρασία, παράλληλα, θα έχει αυξομειώσεις. Συγκεκριμένα, από αύριο πέφτει κατά 2 με 3 βαθμούς και ανεβαίνει ξανά τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς στο διάστημα 17 με 22 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για ένα θερμό κύμα ζέστης που θα δώσει 38άρια και τοπικά 40άρια.

Οι κυρώσεις γέμισαν τις «τσέπες» του Πούτιν – Τριπλασιάστηκε στα 167 δισ. το πλεόνασμα της Ρωσίας

Previous article

Σε τι αυξήσεις δημοτικών τελών καταλήγουν οι πέντε δήμαρχοι της Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ