ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέλους, μπήκαν τα φανάρια στις Κεχριές!

0

Πόσα χρόνια χρειάζεται για να γίνει αυτονόητο; Πόσα χρόνια χρειάζεται για να μπουν δυο φανάρια, που να διασφαλίζουν την ασφαλή διάσχιση ενός πολυσύχναστου δρόμου;

Πολλά, πάρα πολλά. Αλλά τελικά, έρχεται η ώρα που το αυτονόητο γίνεται πράξη. Και κάπως έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, οι φωτεινοί σηματοδότες που διασφαλίζουν ότι οι πεζοί λουόμενοι στις Κεχριές –κάποιοι με μικρά παιδιά- θα διασχίζουν με ασφάλεια την οδό Κορίνθου – Επιδαύρου είναι γεγονός!

Ένα πλέγμα φαναριών έχει μπει στο αρχαίο λιμάνι (φωτό κάτω), το οποίο είναι σημείο που μαζεύει σταθερά πολλούς λουόμενους.

Ένα δεύτερο πλέγμα έχει τοποθετηθεί 200 μέτρα μετά (φωτό κάτω), στην μεγάλη ανοιχτή παραλία, μπροστά από το μεγάλο παραθαλάσσιο μπαρ.

Θυμίζουμε ότι τα φανάρια στις Κεχριές είναι ένα από τα έργα που σχεδιάστηκαν από την παρούσα δημοτική αρχή και βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, σύμφωνα με τον απολογισμό του κ. Πούρου (Σεπτέμβριος 2021).

Πλέον οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να κόβουν ταχύτητα και όλοι ελπίζουμε ότι τα σοβαρά ατυχήματα του παρελθόντος θα είναι παρελθόν.   

Aνακοίνωση του δήμου Λουτρακίου για την εμποροπανήγυρη Παναγίας της Γιάτρισσας

Previous article

Υπέροχες μουσικές κάτω απ’ την λάμψη του φεγγαριού… (ΦΩΤΟ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.