ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Βέλου Βόχας ο Κώστας Τριανταφύλλου

0

“Αδιάβροχος” αποδείχτηκε ο δήμαρχος Βέλου Βόχας από την μίνι (έστω κι αν ήταν αναμενόμενη) κρίση που ξέσπασε στην παράταξή του από την παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. Βασίλη Τρωγάδη και την -εν συνεχεία- ανεξαρτητοποίησή του.

Το πρωί έγινε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την διάρκεια της οποίας νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχτηκε ο Κώστας Τριανταφύλλου. Το ενδιαφέρον είναι πως ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Τρωγάδης δεν παραβρέθηκε, ενώ ο κ. Τριανταφύλλου εκτός από τις ψήφους των 12 μελών της πλειοψηφίας έλαβε και τις ψήφους των έξι από τους 13 συμβούλων της μειοψηφίας.

Δηλαδή συνολικά 18 στις 25 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν και επτά λευκά.

Με αυτό ως δεδομένο και εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ο Αννίβας Παπακυριάκος πέρασε έναν δύσκολο κάβο, αν και όλα δείχνουν πως η ανεξαρτητοποίηση Τρωγάδη δημιουργεί τις συνθήκες για μια νέα υποψηφιότητα που -αν επιβεβαιωθεί- μοιάζει να έχει μεγαλύτερη δυναμική από κάθε άλλη και θα βάλει δύσκολα για τον επί σειρά ετών δήμαρχο Βέλου Βόχας…

Αδιανόητο! Ξέβρασε η θάλασσα δύο ανθρώπινους σκελετούς – Ηταν νεκροί πάνω από ένα χρόνο

Previous article

Παρέμβαση 14 σημείων από τον Χρήστο Κορδώση – Πως κρίνει την δημοτική αρχή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.