Περιφερεια

Σύσκεψη για τα αθλητικά έργα στην Πελοπόννησο – Τι αποφασίσθηκε για κάθε Περιφερειακή Ενότητα

0

Ευρεία σύσκεψη για τα αθλητικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στις Π.Ε. Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι όλες οι αναφορές έχουν να κάνουν με ποδοσφαιρκά γήπεδα σαν να μην υπάρχει άλλου τύπου αθλητισμός σε όλη την Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, “στην εν λόγω σύσκεψη εξετάστηκαν τόσο η πορεία του καθενός από τα εν εξελίξει αθλητικά έργα, όσο και η πρόοδος της διαδικασίας όσων προγραμματίζονται.

Ενδεικτικά αναφέρονται,

  • α) στην Αργολίδα το Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου και το γήπεδο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας,
  • β) στην Αρκαδία τα γήπεδα της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη -ένα από τα 20 της χώρας με διεθνείς προδιαγραφές- και το γήπεδο της Δημητσάνας που μάλιστα αναμένεται να παραδοθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τα γήπεδα Φιλικών και Παράλιου Αστρους,
  • γ) στην Κορινθία προγραμματίζονται εργασίες στα γήπεδα Ολυμπιακού Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων, ενώ ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο το γήπεδο Ροζενών. Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι εργασίες στα γήπεδα στο Ζευγολατιό και στις Αρχαίες Κλεωνές,
  • δ) στη Λακωνία το γήπεδο της Νεάπολης προϋπολογισμού 1,7 εκ ευρώ καθώς και άλλα μικρότερα έργα και
  • ε) στη Μεσσηνία το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το γήπεδο Μεσσηνιακού, οι εν εξελίξει εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ εν όψει τελούν η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κυπαρισσίας και του γηπέδου στην Ελαία, σε προοπτική χρηματοδότησης δε βρίσκονται τα γήπεδα Μεσσήνης και Μελιγαλά.

Παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο: «Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει»

Previous article

Στα κτήματα παραγωγών που υπέστησαν ζημιά ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος 

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.