ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δίπλα στη Νεμέα για τις Μεγάλες Μέρες της, στάθηκε το Επιμελητήριο…

0

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, περήφανα υποστήριξε φέτος τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022, συνδιοργανώνοντας μαζί με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας την τελετή έναρξης στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας.             

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από δύο πιο ήσυχα χρόνια –λόγω πανδημίας- φιλοξενούμε ξανά ένα από τα μεγαλύτερα οινικά events της Ελλάδας, τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, έναν θεσμό που φιλοδοξούμε να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να αποκτά διεθνείς διαστάσεις”.

Και συνέχισε προσθέτοντας ότι ήταν τιμή για το Επιμελητήριο Κορινθίας να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση της τελετής έναρξης με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας -με τον οποίο είχε θαυμάσια συνεργασία– και είναι περισσότερο από ανοικτό για νέες προτάσεις και συνεργασίες στο κομμάτι του κρασιού.

Επίσης τόνισε ότι ο στόχος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ΕΝΑΣ & ΚΟΙΝΟΣ: Να ανέβει η Νεμέα μας στο βάθρο που της αξίζει στο παγκόσμιο οινικό χάρτη!                       

Στο πλαίσιο της προώθησης των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, Νίκο Βλάχο και τον οινοποιό κ. Χρήστο Μπαραφάκα εμφανίστηκαν στην ΕΡΤ για να προσκαλέσουν το κοινό να επισκεφθεί τα οινοποιεία και την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας το εορταστικό αυτό διήμερο.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Έρχεται το θέμα της αύξησης των τελών καθαριότητας στο δημοτικό συμβούλιο

Previous article

Ξεκινά το ράλι Ακρόπολις – Αύριο οι ειδικές διαδρομές στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.