Life

“Παγιδευμένοι”: Δεν είναι φάρσα, ο Νότης Μηταράκης έπαιξε στη σειρά – Χαλασμός στο Twitter (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Ξεσηκωμό από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο προκάλεσε η νέα δραματική σειρά του ANT1 “Παγιδευμένοι”, η οποία έκανε πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο λόγος; Η guest εμφάνιση του Νότη Μηταράκη, ο οποίος εμφανίζεται σε μία σκηνή μερικών δευτερολέπτων να υποδύεται… τον εαυτό του και μάλιστα “διαφημίζοντας” το νησί του, τη Χίο, στο οποίο εκλέγεται βουλευτής.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ζήτησε από μόνος του να συμμετέχει στη σειρά, καθώς μέρος των γυρισμάτων της γίνονται στο κτήριο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στο γραφείο του, ο Υπουργός έπεσε πάνω στα γυρίσματα, ζήτησε να μάθει περισσότερα για την σειρά και εν συνεχεία εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει.

Οι ατάκες που ακούγονται από τον Υπουργό είναι οι εξής:

“Δεν πειράζει, πέρασε μέσα, εμείς τελειώσαμε. Όπως είπαμε, όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου. Ευχαριστώ. Και να σου πω. Κανόνισε κάποια στιγμή να έρθεις στη Χίο, τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια”.

Τη σκηνή της cameo εμφάνισής του ανάρτησε ο ίδιος στο Twitter, προκαλώντας πληθώρα αρνητικών σχολίων από χρήστες που δυσαρεστήθηκαν, όχι από την ερμηνεία του, αλλά από τη συμμετοχή του, τη στιγμή που άλλα “φλέγοντα” ζητήματα, όπως φυσικά αυτό της αρμοδιότητάς του, το μεταναστευτικό εξακολουθούν να ζητούν λύσεις.

Ξεκινούν την Κυριακή τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορινθίας

Previous article

Επιταγή ακρίβειας: Έκπληξη με νέα ημερομηνία πληρωμής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Life