ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές βλέπει το απόγευμα στην Κορινθία η ΕΜΥ

0

Ο φθινοπωρινός καιρός και οι βροχές θα επιμείνουν και σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Στη νέα του ενημέρωση το meteo.gr αναφέρει ότι η Πέμπτη θα είναι μια ακόμα ημέρα με τοπικές βροχοπτώσεις. Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται σε 7 περιοχές και συγκεκριμένα στην Κρήτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί, αποτυπώνονται οι εκτιμώμενες αθροιστικές βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση του meteo.gr
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στα ανατολικά, στα νότια και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24-26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Καστελόριζου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν, από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ στα παράκτια τμήματα και βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ στα νησιωτικά τμήματα.

Αττική: Βόμβα για παράνομη καύση εισαγόμενων απορριμμάτων

Previous article

Ιράν: «Φουντώνει» η «επανάσταση των γυναικών» για τη δολοφονία της Μαχσά Αμινί – 8 νεκροί στις διαδηλώσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ