ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι συζήτησαν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Κορινθίας με τον υφυπουργό Προστασίας Πολίτη

0

Σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Κορινθίας τέθηκαν στην συνάντηση που είχε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου. Στην συνάντηση παρόντες ήταν οι υφυπουργοί Δήμας και Ταγαράς και ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας.

Μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της ανάγκης άμεσης ενίσχυσης της Δ.Α. Κορινθίας με αστυνομικό προσωπικό, δεδομένου ότι, κατά την τελευταία τριετία, το προσωπικό μειώθηκε κατά επιπλέον τριάντα άτομα. Παράλληλα, έχει προκύψει ότι συνταξιοδοτήθηκαν δεκαεπτά, ενώ επίκειται η συνταξιοδότηση, έως το τέλος του έτους, τουλάχιστον έξι ακόμα αστυνομικών που καταλαμβάνονται από το όριο ηλικίας.

Τέλος, έγινε μια ενδελεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν στην επίλυση του κτηριακού προβλήματος της Δ.Α. Κορινθίας, ενώ τονίστηκε και η ανάγκη εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων προκειμένου το αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών Ασφαλείας να έχει τον πλέον επαρκή και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την εκτέλεση των καθηκόντων του. Είναι γεγονός ότι ο Δήμος, με απόφασή του, παραχώρησε το συγκεκριμένο οικόπεδο, έπειτα από συνεχείς πιέσεις της πολιτικής ηγεσίας.

Ξυλόκαστρο: Βρέθηκε άνδρας χτυπημένος φορώντας μόνο τα εσώρουχά του

Previous article

Χρηματοδότηση 2,2 εκατ. για «Πράσινα σημεία – γωνιές » στο δήμο Κορινθίων!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.