ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης – Επιτυχημένη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο

0

Ομαδικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς πραγματοποίησε ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου στο Ξυλόκαστρο.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής ο Δήμος μας φιλοξένησε μέλη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου που με βαθύτατο φιλοζωικό αίσθημα και αφιλοκερδή διάθεση προσφοράς παρείχαν τις υπηρεσίες τους στειρώνοντας 96 αδέσποτα ζωάκια (45 σκυλιά και 51 γατες).

Ήταν μια επιτυχημένη συνεργασία με την άψογα οργανωμένη ομάδα επιστημόνων και η οποία έλαβε χώρα στα κτηνιατρεία της πόλης με σκοπό τη μέριμνα για τα ζώα που στερούνται πρόσβασης σε επαρκή ιατρική φροντίδα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να αποδοθούν στον συντοπίτη μας κτηνίατρο κύριο Γιάννη Πολυζώη ,τους κυρίους/ες Παύλο Πέζαρο, Πέτρο Μπίσκα, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Γεωργία Τρικούπη, Αθηνά Φραγκούλη, Χριστίνα Αγαθαγγελίδου, Βασίλη Πετρίδη,Ευδοκία Κοντορεπανίδου, Ελευθερία Μαρτσέκη, Μαρία Αθανασοπούλου, Μιμόζα Τσίλη, Μαρία Γιαννούλη καθώς και τις κτηνιάτρους μας κυρία Άννα Ζαχαρή για την παραχώρηση του ιατρείου της και τις κυρίες Ελπίδα Μητσούλα και Μαρία Πάντου και για την εθελοντική συνεισφορά τους.

Τέλος, ευχαριστίες απευθύνονται σε όλες και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη διαδικασία περισυλλογής των αδέσποτων για ακόμη μια φορά, τους φιλόζωους/ες εθελοντές/τριες του Δήμου μας που δίνουν καθημερινά και ακούραστα έναν μεγάλο αγώνα για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Την αποστολή επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Φάνης Μπρακούλιας επικεφαλής του συνδυασμού Σύμπραξη πολιτών Ξυλοκαστρου Ευρωστίνης και ο κ. Επαμεινώνδας Κατσούλας, επικεφαλής του συνδυασμού “Ενεργοί Δημότες”.

Ο συνοπτικός απολογισμός του Β. Νανόπουλου και των συνεργατών του για το 2021-2022

Previous article

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: “Ράβε ξήλωνε” δουλειά να μην σου λείπει – Γκρεμίζουν γέφυρα που έφτιαξαν πριν από επτά χρόνια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.