ΔΗΜΟΙ

Ανασκαφές στο Λέχαιο και γενικά στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Τιμολέων Πιέτρης

0

Ανασκαφικές έρευνες στην περιοχή του Λεχαίου, αλλά και ευρυτερα στην Κορινθία θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, όπως ενημερώνει με δημόσια ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης.

Όπως σημειώνει, μια σειρά από κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα θα ξεκινήσουν ένα ερευνητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει και το Λέχαιο.

Ξεκινούν ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ σε Λέχαιο και Κορινθία σε συνεργασία με επιφανή Πανεπιστημιακά Ιδρύματα“, γράφει ο κ. Πιέτρης.

Συζητώντας με τον αγαπητό μου φίλο και Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Σπυρόπουλο ,με τον οποίο έχω εξαιρετική συνεργασία , για τα ευχάριστα νέα που αφορούν την αρχαιολογία στον Δημο μας και κατ επέκταση στον Νομό μας!

Συγκεκριμένα σας ενημερώνω πως σύντομα αναμένουμε να ξεκινήσει σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα (John Hopkins , Harvard , National Science Foundation Κλπ) , ανασκαφικό- ερευνητικό πρόγραμμα στην Κορινθία !
Ταυτόχρονα ξεκινάει το εξαιρετικής σημασίας αντίστοιχα ανασκαφικό- ερευνητικό πρόγραμμα στο Λεχαιο Κορινθίας !
Η ιστορία της Κορινθιας μας είναι λαμπρή και μοναδική και η προβολή της αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και υποχρέωσή μας
“, καταλήγει το post του αντιδημάρχου Τουρισμού.

ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ: “ζητάμε δράσεις για να αντιστραφεί το κύμα ανεργίας και να βελτιωθούν οι αργοί ρυθμοί ανάπτυξης”

Previous article

Την απελευθέρωση του Ακροκορίνθου τιμά αύριο ο δήμος Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΔΗΜΟΙ