ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου: τροχαία, συλλήψεις, φωτιές και παράξενοι θάνατοι

0

Γεμάτο ήταν το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου που είχε πολλές και διαφορετικές ειδήσεις.

Στην παραλία στα Πιτσά του Ξυλοκάστρου βρέθηκε νεκρός ένας 68χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος 68χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι. Με ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο ενημερώνει ότι ο άνδρας “διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας“.

Μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε την 28η Οκτωβρίου από τις Αστυνομικές Αρχές στην Κόρινθο. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 19χρονος καθώς εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του αεροβόλο πιστόλι, το οποίο και κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Στo Βέλο και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Φανούριο τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο, “καβάλησε” το πεζοδρόμιο και τελικά σταμάτησε μπροστά σε έναν φούρνο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Στο Χιλιομόδι ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο από άγνωστη αιτία. Η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, αλλά και των εθελοντών της ομάδας soste_to απέτρεψε τα χειρότερα και έσβησε γρήγορα την φωτιά.

Μια κλοπή τσάντας την 28η Οκτωβρίου στο Λουτράκι εξιχνιάστηκε σε λιγότερο απο 24 ώρες από το οικείο ΑΤ Λουτρακίου. Για την πράξη κατηγορείται ένας 45χρονος ο οποίος συνελήφθη.

Άλλο ένα τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα. Αυτή την φορά στις Κεχριές, στο ύψος του στρατοπέδου, ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Παρά την σφοδρή σύγκρουση η οποία προκάλεσε την πτώση της κολώνας ο οδηγός βγήκε αλώβητος. Ωστόσο προκλήθηκε γενικευμένη διακοπή ρεύματος στην περιοχή, η οποία αποκαταστάθηκε την επόμενη μέρα, όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έβαλε νέα κολώνα.

4/4 νίκες Πέλοπας και Λουτράκι – τους κυνηγάει η Κόρινθος

Previous article

Και πέμπτη υποψηφιότητα σε Βέλο-Βόχα: Και η Μαρία Δημητρίου πάει για δήμαρχος (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.