ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα καταστήματα στην Κόρινθο

0

Η έντονη κακοκαιρία και η επέλαση της EVAS βοήθησαν ουσιαστικά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου να κρατήσει κλειστά σήμερα τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Θυμίζουμε ότι, ενώ πριν από λίγο καιρό ψηφίστηκε η κατάργησή τους, την περασμένη Τετάρτη κατατέθηκε αιφνιδιαστικά με τροπολογία στη Βουλή, άνευ λόγου και αιτίας, το προαιρετικό άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίου 2022, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εμπόρους.

Το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου δεν έχει καμία απολύτως αιτιολογική ή νομική βάση, καθώς η κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων την μετατρέπει σε μία Κυριακή όπως όλες οι υπόλοιπες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του και καταδίκασε την αυθαίρετη ενέργεια του Υπουργείου να καταθέσει την απαράδεκτη αυτή τροπολογία, καθώς ξεκάθαρα εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων αλυσίδων, φωτογραφίζοντας μεγάλα Mall και πολυεθνικές εταιρείες, που επιθυμούν να ελέγξουν με κάθε τρόπο την αγορά, σε βάρος των μικρών, πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όλοι μαζί οι έμποροι της Κορίνθου πρέπει να προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την Κυριακάτικη αργία.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στα μέλη του, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.

Σε δύο εβδομάδες ξεκινά η ανάπλαση στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού του ΟΣΕ – Τι θα περιλαμβάνει

Previous article

Υπόθεση Κολωνού: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 43χρονου Κορίνθιου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.