ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΚΙΑΤΟ: Δήμαρχε ρίξε… γόνο στις λίμνες! – Πλημμύρισαν οι δρόμοι με την πρώτη ψιχάλα

0

Φαίνεται πως το νερό είναι η Λυδία Λίθος για την αξιολόγηση της διοίκησης Σταματόπουλου. Γιατί μετά το βρώμικο νερό στο Διμηνιό, μετά το νερό της Στυμφαλίας που δεν ήρθε ποτέ και τον αγιασμό που δεν ήταν αγιασμός, η πολυετής θητεία του Σπύρου Σταματόπουλου στην διοίκηση του δήμου Σικυωνίων έρχεται να “ναυαγήσει” και πάλι στα νερά. Αυτή την φορά στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κιάτου. Γιατί μπορεί η “EVA” να μην πέρασε από το Κιάτο, όμως, ακόμα και μία μικρή ολιγόλεπτη μπόρα ανέδειξε πως το πολυδιαφημισμένο έργο της ανάπτυξης του δήμου είναι μία τρύπα στο …νερό. Κυριολεκτικά!

Η εικόνα που αναδεικνύουν οι παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και η πραγματικότητα που βίωσαν οι δημότες και οι κάτοικοι του Κιάτου, ή οι επαγγελματίες που χρειάστηκαν βάρκα για να πάνε και να ανοίξουν τα μαγαζιά τους είναι συντριπτική.

Τουλάχιστον, ο δήμαρχος Σικυωνίων έχει μια ευκαιρία να αξιοποιήσει τις λίμνες που δημιούργησε η αφασία της διοίκησής του στους δρόμους της πόλης. Ας ρίξει γόνο κι ας ενισχύσει τον αλιευτικό τουρισμό. Ίσως έτσι προσφέρει κάποιο έργο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Απαξίωση για το Κέντρο Υγείας Αγίων Θεοδώρων – Ένας γιατρός που κάνει και εφημερίες στο Λουτράκι

Previous article

Save Planet: Το μήνυμα της Κορίνθου για το περιβάλλον

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.