Uncategorized

Με τον Σταυρέλη υποψήφιος και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου

0

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε χτες ο Νίκος Σταυρέλης για τις επερχόμενες εκλογές του 2023. Μία μάλιστα αποτελεί και υποψηφιότητα σημαντικού βάρους, καθώς αφορά τον τέως πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου, Παναγιώτη Νικολόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά κατεβαίνει υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Υποψήφιες είναι ακόμη δύο γυναίκες, η κυρία Τζένη Παρασκευοπούλου Σακελλαρίου (στο κεντρικό ψηφοδέλτιο) και η κυρία Γεωργία Δανίκα, η οποία επίσης θα είναι υποψήφια για πρώτη φορά (στο κεντρικό ψηφοδέλτιο).

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έγκριτος δικηγόρος της Κορίνθου στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας επί 34 έτη. Επί οκταετία (2011-2018) Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου και μέλος της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, ενώ επί 19 έτη συνεχώς στη Διοίκηση του Συλλόγου.
Οικογενειάρχης έγγαμος με την Αναστασία Κωλέτη με τρία παιδιά όλα στο κλάδο της δικηγορίας. Κάτοικος Εξαμιλίων. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Άμισθος νομικός σύμβουλος συνδικαλιστικών, επαγγελματικών σωματείων, αγροτικών-συνεταιριστικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Αντιπρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Δασκάλα με εξειδίκευση στις μαθησιακές ανάγκες. Σύζυγος του Κορίνθιου Δημητρίου Σακελλαρίου οδοντοτεχνίτη. Είναι από το Λέχαιο και τα τελευταία χρόνια ζει στην Κόρινθο. Έχει το Αλφαβητάριο Αναγνωστήριο στην Κόρινθο. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου. Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ: Κάτοικος Κορίνθου- περιοχή Καλλιθέας. Μητέρα τριών παιδιών. Εργολάβος καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων με την προσωπική της εταιρεία GOLDEN HANDS. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ξυλόκαστρο: Ανακατασκεύασαν την παιδική χαρά της “Βάνας”

Previous article

Ένα μπουκάλι με 10€ έπλεε στην Διώρυγα Κορίνθου – τι έγραφε το σημείωμα που το συνόδευε

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.