ΔΗΜΟΙ

(video) Άργος: δήμος και έμποροι συνεργάζονται για τις γιορτές των Χριστουγέννων

0

Την ένωση των δυνάμεων αυτοδιοίκησης και επιχειρηματικότητας φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Άργος, με τον Δήμο και τον Εμπορικό Σύλλογο να συνεργάζονται για να δώσουν ώθηση στην τοπική αγορά, τις μέρες των γιορτών.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αναστασίας Τζήμου, για την ημέρα που θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης, ενώ ενημέρωσαν τους πολίτες για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Καμπόσος το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και θα συνδυαστεί με μια μεγάλη συναυλία.

Από την πλευρά τους τα καταστήματα μετά από απόφαση του εμπορικού συλλόγου θα παραμείνουν ανοιχτά με μεγάλες εκπτώσεις για τους επισκέπτες. Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Μυκηνών Αναστασία Τζήμου σημείωσε ότι αν εκμεταλλευτούν όλοι σωστά αυτή την περίοδο θα είναι μια ευκαιρία να δουλέψουν τα καταστήματα.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης ανέφερε πως σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της επιχείρησης, ενώ έδωσε ένα αρχικό περίγραμμα των προθέσεων της .

Κορονοϊός: μικρή ανάσα από τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ – πτώση σε όλους τους δείκτες

Previous article

Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022: ξεκινά αύριο – ποιες κορινθιακές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΔΗΜΟΙ