ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Στην 37η τουριστική έκθεση PHILOXENIA, συμμετείχε ο δήμος Κορινθίων

0

Επαφές με Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες, καθώς και με το ευρύ κοινό της φετινής 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA της HELEXPO ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, είχε ο δήμος Κορινθίων, ο οποίος συμμετείχε στο Περίπτερο της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Τον δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος πραγματοποίησε συναντήσεις και συνομιλίες  με ξένους και Έλληνες εμπορικούς  επισκέπτες, την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η οποία μάλιστα το καλοκαίρι είχε δια ζώσης επισκεφθεί την Κόρινθο:

«Υλοποιούμε ένα αναπτυξιακό πλάνο πενταετίας στοχεύοντας στην ανάδειξη του συνόλου του δήμου Κορινθίων,  των κοινοτήτων του και όχι μόνο της Κορίνθου. Στόχος μας είναι η προσέλκυση επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο με επίκεντρο τον θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό. Στην προσπάθεια μας αυτή συμβάλει η φιλοξενία και η ξενάγηση ξένων και Ελλήνων  τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι με την σειρά τους εντάσσουν το δήμο Κορινθίων στους «προορισμούς». Η παρουσία μας στην έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι μια ακόμα στοχευμένη ενέργεια» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμος στην έκθεση.

Μοιρασμένες οι εντυπώσεις για τον Νίκα – Τι δείχνει έρευνα του airetos.gr σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας

Previous article

Πόλεμος για το νερό ανάμεσα σε δήμο Λουτρακίου και ΠΑΚΟΕ – Κέρδισε ο Γκιώνης τα ασφαλιστικά μέτρα, “πως τολμάς, δήμαρχε” απαντά το ΠΑΚΟΕ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.