ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σταυρέλης εναντίον όλων για όσα έγιναν στο Επιμελητήριο

0

Απίστευτα χαρακτηρίζει ο Νίκος Σταυρέλης τα όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του επιμελητηρίου, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αναφορές για αύξηση οικογενειακού εισοδήματος και μείωση φόρων, μεταφέροντας στο διαδικτυακό κοινό «δυσφορία» από πλευράς  παρισταμένων στην εκδήλωση.

Η κυρίως αναφορά, ωστόσο, αφορούσε στον αντίπαλό του στις εκλογές και εν ενεργεία δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, τον οποίον κατηγόρησε για ακόμα μια φορά πως «ζει σε εικονική πραγματικότητα».

Γράφει o κ. Σταυρέλης

«Δώσαμε το παρόν ως παράταξη στην εκδήλωση, καλεσμένοι της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε τι πρόκειται να γίνει στο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ από τους αρμόδιους, δυστυχώς ακούσαμε απίστευτα πράγματα.

Ακούσαμε πολιτικούς να μας λένε ότι τα τελευταία τρία χρόνια αυξήθηκε το οικογενειακό εισόδημα (!), μειώθηκαν οι φόροι (!), μειώθηκε το κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων(!). Αναρωτηθήκαμε αν αυτά που ακούγαμε αφορούσαν την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα. Δυσφορία στο ακροατήριο.

Στη συνέχεια ακούσαμε τον Δήμαρχο να μας μιλά πως κατάφερε να πείσει Αυστριακό επενδυτή το 2013 να μην επενδύσει στην παραλιακή ζώνη του Λεχαίου σε υπάρχον ξενοδοχείο που δεν λειτουργούσε, όταν ήταν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου! Του είπε ότι νερό πόσιμο δεν έχει, διακοπές ρεύματος γίνονται συχνά, αποχέτευση λυμάτων δεν υπάρχει, πολεοδομικό σχέδιο δεν υπάρχει και φυσικά ο επενδυτής έφυγε. Αναρωτήθηκα αν αυτός είναι ο ρόλος του Επιμελητηρίου.

Και το κρεσέντο συνεχίστηκε βέβαια από το Δήμαρχο εμφανίζοντας την γνωστή εικονική πραγματικότητα που ζει. Ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε. Δυστυχώς αυτά που ανέφερε τα φαντάζεται μόνο ο Δήμαρχος και δεν έχει κατανοήσει ότι είναι ήδη στο τέταρτο χρόνο της θητείας του. Λυπάμαι.

Πέραν αυτών όμως έχω την εντύπωση ότι όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε το βήμα που μας δίνουν οι φορείς που μας καλούν και να μιλάμε για τα πραγματικά θέματα που τους αφορούν. Υπάρχουν άλλα μέσα για προεκλογικές ομιλίες και απολογισμούς. Όλοι κρινόμαστε…», κατέληξε ο κ. Σταυρέλης στην ανάρτησή του.

Οι παρεμβάσεις ΕΛΜΕ και Ψυχογιού έφεραν την ανάκληση του εγγράφου της Ασφάλειας Κορίνθου

Previous article

Δύο νέα γήπεδα τένις αποκτούν τα Ίσθμια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.