ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας για το δυστύχημα της 45χρονης στο Ξυλόκαστρο

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κορινθίας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στην 45χρονη εργαζόμενη του δήμου.

Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγες ημέρες έχασε την ζωή της σε τραγικό εργατικό δυστύχημα εργάτρια καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δημιουργούν βαριές σκιές σχετικά με τον σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων και την ορθή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τον αρμόδιο κοινοβουλευτικό Τομεάρχη Βουλευτή κ. Γιώργο Μουλκιώτη, θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να αποδοθούν ευθύνες, να δικαιωθεί η οικογένεια και να αποζημιωθεί οικονομικά ως αναγνώριση της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης που έχει υποστεί.

Τονίζουμε ότι η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Υπηρεσίες όφειλαν και οφείλουν να ελέγχουν συστηματικά τις συνθήκες και τις σχέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, προστατεύοντας τους εργαζομένους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και στους συναδέλφους της”.

Δύο νέα γήπεδα τένις αποκτούν τα Ίσθμια

Previous article

Μετά τον δήμο Βέλου Βόχας και το Λουτράκι ξεκινά τις προετοιμασίες για το Καρναβάλι!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.