ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – Τί γίνεται με τα ψηφοδέλτια στα κόμματα

0

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Σικυωνίων Άγγελος Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στο korintia.net.gr.

Αυτό έχει τελειώσει για μένα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Υπήρχε μία τιμητική πρόταση από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, την οποία αρχικά σκεφτόμουν σοβαρά. Ωστόσο, προσωπικοί λόγοι με έκαναν να σκεφτώ καλύτερα και τελικά να αποφασίσω να μην είμαι υποψήφιος“, δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος παραμένει ένα από τα κορυφαία στελέχη του Πέτρου Τατούλη στην Κορινθία και φυσικά θα είναι υποψήφιος της περιφερειακής παράταξης στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Πάντως, ο γρίφος για την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ παραμένει με δεδομένο πως τα άλλα πέντε πρόσωπα έχουν κλειδώσει. Πρόκειται για την πρώην βουλέυτρια Κατερίνα Φαρμάκη, τον πρώην δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκο, την δικηγόρο Κατερίνα Ταγαρά, τον γιατρό και πολιτευτή Χρήστο Γκιλίτση και τον επικοινωνιολόγο Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένουμε τα ονόματα ίσως και εντός της εβδομάδας. Εκεί τα πράγματα μοιάζουν να ξεκαθαρίζουν με τις πληροφορίες να λένε πως οι τρεις άντρες (ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρεωτική ποσόστωση 50-50 μεταξύ ανδρών και γυναικών) θα είναι ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός και οι πρώην γενικοί γραμματείς Αγροτικής Αναπτυξης και Υποδομών, Χαράλαμπος Κασίμης και Γιώργος Δέδες, αντίστοιχα. Τις τρεις γυναικείες υποψηφιότητες, εκτός απροόπτου, θα καλύψουν η πρώην βουλεύτρια Μαρία Θελερίτη, η δικηγόρος Έλενα Κονομόδη και η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά.

Τέλος στη Νέα Δημοκρατία η τετράδα των υπουργών Ταγαρά και Δήμα, του βουλευτή Κόλλια και της πρώην βουλεύτριας Μαριλένας Σούκουλη είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν συνεχώς ανατροπές και νέα δεδομένα, τα τελευταία των οποίων δείχνουν πως η Μαρία Παπακωνσταντίνου θα είναι και πάλι υποψήφια, ενώ η έκτη θέση ακόμα είναι σε εκκρεμότητα.

12ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου: ένας εκπαιδευτικός για 25 νήπια, επί οκτώ ώρες – η επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων στην Πρωτοβάθμια

Previous article

Σήμερα στις 6.00 η εκδήλωση για το ΕΣΥ και την πολιτική επικαιρότητα από το ΠΑΣΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.