Περιφερεια

Ολοκληρώνονται σύντομα οι εργασίες περίφραξης στην Διώρυγα 

0

Ένα σημαντικό έργο που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών που επισκέπτονται τον Ισθμό της Κορίνθου και την διάσημη διώρυγα, βρίσκεται στη τελική του ευθεία καθώς ολοκληρώνονται οι εργασίες για την περίφραξη στην Διώρυγα.

Το σημείο των εργασιών επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μαζί με τον Χάρη Βυτινιώτη και την Αθηνά Κόρκα και όπως φαίνεται τα έργα βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Κατά μήκος της περίφραξης θα υπάρχει και δρόμος για τους επισκέπτες.

Στην επίσκεψη Νίκα αντέδρασε ο Τάσος Μποζίκης, περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας, ο οποίος τόνισε:

Μείνετε ήσυχοι έχουμε πρόοδο στην Πελοπόννησο ο περιφερειάρχης μετά από δυόμιση χρόνια Καταφέρνει να υλοποιήσει ένα έργο έκτακτης ανάγκης, την περίφραξη κατά μήκος στα πρανή της διώρυγας του Ισθμού.

Πριν από δυόμισι χρόνια είχαμε ψηφίσει στην οικονομική επιτροπή προγραμματική 800.000 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση αυτού του έργου. Προλαβαίνει μέχρι και τον Ιούλιο που εκεί σταμάτουν πάσης φύσεως διεργασίες να βάλει και το σύρμα.

Μπράβο στον περιφερειάρχη που τηρεί αυστηρά το λαϊκό ρητό που λέει κάλλιο αργά παρά αργότερα. Και έρχομαι και ερωτώ δυόμιση ολόκληρα χρόνια μελετούσαμε το που και πως θα μπούνε τα παλούκια;

Μήπως τώρα περάσουν άλλα δύο χρόνια να μελετήσουμε το πως θα μπει το σύρμα;

Και να ρωτώ συνέχεια στην οικονομική επιτροπή τι γίνεται με το συγκεκριμένο έργο;

Και η απάντηση ήταν έχετε υπομονή κυρίε Μποζίκη και θα δείτε απλά αυτό που βλέπουμε είναι η ολιγωρία σε όλο της το μεγαλείο της περιφερειακής αρχής Νικα!

Τις απόψεις της αφήνω σε εσάς”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μποζίκη

Πώς ο Τσόρτσιλ διέλυσε την Ελληνική Αντίσταση

Previous article

Ένωσαν δυνάμεις Παντελέου και Πρωτοπαππά – Πως το ανακοίνωσε ο …Μπίτζιος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.