ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κατεβαίνει πρώτος από το… τρένο ο Καρασάββας; – Η δήλωση απάντηση στον δήμαρχο Κορινθίων

0

Ο Γιάννης Καρασάββας αντιδήμαρχος Αθλητισμούς και Προστασίας Ζώων ήταν ο πρώτος που σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Βασίλης Νανόπουλος και με δημόσια τοποθέτησή του στα social media, ουσιαστικά επέστρεψε την πρόκληση προς τον δήμαρχο σημειώνοντας ότι έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Σταυρέλη (αν και ο ίδιος υπογράφει ως ανεξάρτητος). Μάλιστα αναφέρει πως η συμμετοχή του στην διοίκηση του δήμου έγινε με την ομόφωνη γνώμη των μελών της παράταξής του, στα πλαίσια της αναγκαίας συνεργασίας που επέβαλε η δυσλειτουργία της απλής αναλογικής.

Παράλληλα προβάλλει το έργο του για την διαχείριση του σοβαρού προβλήματος των αδέσποτων και καταλήγει πως “πάντα στην ζωή μου υπήρξα ελεύθερος πολίτης και όχι υπήκοος…“.

Αναλυτικά η δήλωση Καρασάββα

Οφείλω να θυμίσω στους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες, ότι έχω εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πνοή Δημιουργίας» και επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη.

Η συμμετοχή μου στην διοίκηση του δήμου έγινε με την ομόφωνη γνώμη των μελών της παράταξής μου, στα πλαίσια της αναγκαίας συνεργασίας που επέβαλε η δυσλειτουργία της απλής αναλογικής.

Θεωρώ ότι όλο αυτό το διάστημα ως αντιδήμαρχος με μοναδική αρμοδιότητα, τα αδέσποτα σκυλιά, προσπάθησα με εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να λύσω ένα πρόβλημα που έδειχνε άλυτο δεκαετίες.

Ολομόναχος χωρίς καμία στήριξη ή υποστήριξη. Ποτέ δεν υπήρξε ως προϋπόθεση για την βοήθειά μου και της παράταξης που εκπροσωπούσα, η δήλωση πολιτικής υποταγής στον δήμαρχο.

Το γεγονός ότι κάποιοι συνεργάτες του κ. δημάρχου κάνουν προγραφές στα Social Media, προφανώς για να γίνουν αρεστοί στον δήμαρχο, αφορά τους ίδιους και μόνο. Εμένα με αφορά να κάνω την δουλειά μου με σεβασμό στην κοινωνία αλλά και τα αδέσποτα ζώα που υποφέρουν.

Θα κριθώ για την δουλειά μου και μόνο. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην πόλη αυτή και δεν έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό σεβασμού και ευθύνης προς τους Κορίνθιους. Άλλοι κάνουν ότι λέει η συνείδηση τους και άλλοι ότι το συμφέρον τους. Εγώ ακολουθώ την συνείδηση μου και μόνο. Αυτά για όσους αρέσκονται να κυνηγούν μάγισσες με εξυπνακίστικες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Πάντα στην ζωή μου υπήρξα ελεύθερος πολίτης και όχι υπήκοος.!

Τώρα το ενδιαφέρον περνά στην πλευρά της δημοτικής αρχής και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του δημάρχου και κυρίως αν θα είναι άμεση, ή αν θα περιμένει να εξαντληθεί η διορία των δύο εβδομάδων.

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ Παρασκευή και Σάββατο

Previous article

Ελεύθερη πτήση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.