ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Κορινθία η Λίλα Καφαντάρη

0

Συνεχίζεται το άνοιγμα του ΚΚΕ προς τους ανθρώπους του πολιτισμού καθώς μετά τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων της Σεμίνας Διγενή, του Θέμη Πάνου, του Παύλου Ορκόπουλου και και του Διονύση Τσακνή, ο Περισσός προχώρησε σε νέες ανακοινώσεις.

Έτσι λοιπόν στις εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιες με το ΚΚΕ η Ελένη Γερασιμίδου στην ανατολική Αττική και η Λίλα Καφαντάρη στην Κορινθία.

Ακόμη την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσουν ο Δημήτρης Τζουμάκης στη Μαγνησία, ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Βαρδαρός στη Σάμο,  η δημοσιογράφος Εύα Νικολαΐδου στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Σερίφης, μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Παπαζαχαριάκης στον Βόρειο Τομέα  Αθηνών, ο μουσικός φιλαρμονικής ορχήστρας και πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Βασίλης Παρασκευόπουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και ο τραγουδιστής Κώστας Τριανταφυλλίδης στην Κοζάνη.

Ανδραβίδα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη

Previous article

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μεταγραφικές βόμβες την 12η ώρα: Στην Κόρινθο ο Μυριώτης, στον Πέλοπα ο Χουσελάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.