ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου ο Γιάννης Καραπανάγος

0

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε ο Γιάννης Καραπανάγος…

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε Μαζί”, με αφορμή τα 4 χρόνια που κλείνει η παράταξη από την ίδρυσή της, τονίζει ότι οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση, καθώς πιστεύει “ακράδαντα στην επιτακτική ανάγκη αναγέννησης του πανέμορφου τόπου μας, ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις νέες γενιές”.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καραπανάγος, αναφέρει ότι “η Παράταξή μας θα είναι παρούσα, αυτόνομη και ανεξάρτητη, με εμπειρία και ωριμότητα, στις προσεχείς κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές, για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αυτά που θεωρούνται αναχρονιστικά, παρωχημένα και οπισθοδρομικά”.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς -ήταν 31 Ιανουαρίου 2019- ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης πολιτών ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’, του Δήμου μας.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια βαδίζουμε, αταλάντευτα, στον δρόμο της αποφασιστικότητας επιδιώκοντας, με την πολιτική μας στάση και τις τοποθετήσεις μας, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, την υλοποίηση του οράματός μας, με γνώμονα την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τις Αρχές και τις Αξίες που διέπουν την Παράταξή μας. Αφοσιωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για να αποκτήσει ποιότητα η ζωή των πολιτών, αλλάζουμε το πολιτικό σκηνικό, καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του Δήμου μας, με νέα έργα υποδομών, καθώς και στην αποτελεσματική λειτουργία του.

Τέσσερα χρόνια μετά, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις και πιστεύουμε ακράδαντα στην επιτακτική ανάγκη αναγέννησης του πανέμορφου τόπου μας, ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις νέες γενιές. Γι΄αυτό η Παράταξή μας θα είναι παρούσα, αυτόνομη και ανεξάρτητη, με εμπειρία και ωριμότητα, στις προσεχείς κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Β. Καραπανάγο. Για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αυτά που θεωρούνται αναχρονιστικά, παρωχημένα και οπισθοδρομικά.

Παραδόθηκαν τα σχέδια του κτιρίου που θα στεγάσει την Μικρασιατική Στέγη και τα κειμήλιά της

Previous article

Καρφιά Σταυρέλη για τους διαγωνισμούς αγροτικής οδοποιίας – μιλά για σκάνδαλο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.