ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

B. Ταγαράς: Η ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί για μένα έναν τρόπο προσφοράς στο Δήμο Κορινθίων

0

Δεν άφησε αναπάντητες ο Βασίλης Ταγαράς, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, τις αιχμές που άφησε εναντίον του αλλά και εναντίον των άλλων δημοτικών συμβούλων που εκλέχτηκαν με την παράταξή του, αλλά εδώ και λίγο καιρό συνεργάζονται με τον Βασίλη Νανόπουλο, ο τέως δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός στο περιθώριο της συνέντευξης του για το ζήτημα των αγροτικών δρόμων, αναφέρθηκε απαξιωτικά στους κ.κ. Ταγαρά και Ζώγκο, αλλά και στην κυρία Ραντίτσα σημειώνοντας πως έφυγαν για να συνεργαστούν με τον κ. Νανόπουλο και να πάρουν αντιμισθίες.

Ο Βασίλης Ταγαράς με γραπτή του δήλωση αναφέρει:

Η ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μας αποτελεί για μένα έναν τρόπο προσφοράς στην κοινωνία του Δήμου Κορινθίων. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός – ούτε σκοπεύω να γίνω – όπως κάποιοι, που επί δεκαετίες βιοπορίζονται από αυτό.

Είναι χαρά και τιμή μου, ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, να υπηρετώ τους συντοπίτες μου και να βοηθώ στην πρόοδο και την εξέλιξη του τόπου μας. Αποδέχτηκα τη θέση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά τις δομές του Δήμου μας – και πιστεύω τα έχουμε καταφέρει.

Όσον αφορά τα σχόλια του κυρίου Πνευματικού θα ήθελα να αναφέρω, πως ένας τόσο έμπειρος αυτοδιοικητικός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η αντιμισθία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου συνδέεται με τα έσοδα του ΚΚΠ βάσει του οικονομικού απολογισμού του προηγούμενου έτους. Μάλιστα την φετινή χρονιά η αντιμισθία μας, που συνδέεται με το έτος 2022 κατά το οποίο εγώ ήμουν πρόεδρος, θα είναι μειωμένη.

Καταφέραμε με λιγότερα χρήματα, να κάνουμε περισσότερα έργα και αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας. Τον κύριο Πνευματικό θα έπρεπε να προβληματίσει ότι οι περισσότεροι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι τον εγκατέλειψαν και να σταματήσει να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των Κορινθίων και να συνεισφέρω με κάθε δυνατό τρόπο σε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους.

Καρφιά Σταυρέλη για τους διαγωνισμούς αγροτικής οδοποιίας – μιλά για σκάνδαλο

Previous article

Ανοίγει και πάλι το στάδιο Αρχαίας Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.