ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τρεις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Σταυρέλης – Δείτε τον χάρτη των υποψηφιοτήτων της Πνοής Δημιουργίας

0

Σε μία ακόμα ανακοίνωση προσώπων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του προχώρησε ο Νίκος Σταυρέλης ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων σε 38. Τα τρία νέα πρόσωπα είναι οι κυρίες Μαρία Δαμαλά – Ανδρουλιδάκη και Κατερίνα Μαρμαρά – Λίγκα και ο Νίκος Φαρμάκης, γιος του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Αλέξανδρου Πνευματικού Γιώργου Φαρμάκη και της υποψήφιας βουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνας Φαρμάκη. Κάτι που υποδηλώνει πως ένα ακόμα στέλεχος της “Πορείας Ευθύνης” απομακρύνεται από τον τέως δήμαρχο.

Δείτε ποια ονόματα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Πνοή Δημιουργίας, που θα είναι υποψήφιοι και ποιοι προέρχονται από τις παρατάξεις Νανόπουλου και Πνευματικού.

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η “Πνοή Δημιουργίας”.

1.ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΔΑΜΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς γέννημα θρέμμα Κρητικούς (Ρέθυμνο) και κατοικεί στην Κόρινθο από τα μαθητικά της χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δαμαλά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ανθή (ανθυποπλοίαρχο του ΕΝ) και τον Γιάννη (μαθητή Γ΄ Λυκείου). Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έχει εργαστεί στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2017-19. Τέως Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης». Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. Διοργανώτρια του Καρναβαλιού της Κορίνθου δύο χρόνια στο παρελθόν. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των νομικών προσώπων ΚΕΠΑΠ και ΔΕΥΑΚ την περίοδο 2014-19. Η Μαρία στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού.

Η Μαρία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

2.ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1980. Πολιτικός Μηχανικός. Διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών στην Κόρινθο. Γονείς του οι Γεώργιος Φαρμάκης συνταξιούχος τραπεζικός και πρώην Αντιδήμαρχος και Κατερίνα Γκέκη Φαρμάκη Πολιτικός Μηχανικός και πρώην Βουλευτής Κορινθίας.

Ο Νίκος πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3.ΛΙΓΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Βασίλειο, είναι παντρεμένη και μητέρα 5 παιδιών. Επί πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά. Σημαντική προσφορά στο συνάνθρωπο ως εθελόντρια. Βασική της πίστη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η τήρηση των υποσχέσεων στους πολίτες. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για την κοινότητα.

Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου.

Η Barbara βάζει στην …κατάψυξη την Κορινθία από την Κυριακή

Previous article

Περιοδεία του Θανάση Παφίλη στο νομό Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.