ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κορινθίας περί δήθεν στήριξης σε δεξιό δήμαρχο

0

Στο δημοσίευμα τοπικού σάιτ όπου αναφερόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να στηρίξει ΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο σε δήμο της κεντρικής Κορινθίας απάντησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οδικό χάρτη και στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα οποία εκπορεύονται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και τηρούνται από όλα τα μέλη απαρέγκλιτα“.

Ακόμα η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως “την παρούσα χρονική στιγμή, πρωτεύον μέλημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας, το ξήλωμα της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της πρόνοιας, του πρωτογενούς τομέα και γενικότερα του κράτους, το οποίο έχει αναλάβει η πιο αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη“, ενώ καταλήγει ότι “οποιαδήποτε δημοσιεύματα προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανοίκειες συμφωνίες και συνεργασίες, προφανώς είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες…”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει ως εξής:

“Αναφορικά με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, περί δήθεν στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας σε δεξιό υποψήφιο δήμαρχο, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οδικό χάρτη και στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα οποία εκπορεύονται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και τηρούνται από όλα τα μέλη απαρέγκλιτα. Εν ευθέτω χρόνω θα ανακοινωθούν στις τοπικές κοινωνίες και οι σχετικές αποφάσεις για τη συμμετοχή στις εκλογές α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την παρούσα χρονική στιγμή, πρωτεύον μέλημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας, το ξήλωμα της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της πρόνοιας, του πρωτογενούς τομέα και γενικότερα του κράτους, το οποίο έχει αναλάβει η πιο αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οποιαδήποτε δημοσιεύματα προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανοίκειες συμφωνίες και συνεργασίες, προφανώς είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες.

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Η ώρα της κάλπης αργά ή γρήγορα έρχεται και θα φέρει μαζί την μεγάλη νίκη του λαού και την Δικαιοσύνη Παντού!”

    Β’ κατηγορία Κορινθίας: το σημερινό πρόγραμμα

    Previous article

    Ρόζα Παρκς: Η γυναίκα – σύμβολο στον αγώνα κατά του ρατσισμού στις ΗΠΑ

    Next article

    You may also like

    Comments

    Comments are closed.