ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε όλο τον δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

0

Ο δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων είναι ο πρώτος δήμος της Κορινθίας που ανακοίνωσε ότι αύριο τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στα διοικητικά του όρια.

Μέχρι στιγμής οι άλλοι δήμαρχοι δεν έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους και αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση το korinthia.net.gr θα επικοινωνήσει με τους δημάρχους για να σας ενημερώσει για τις προθέσεις τους.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που ξεκίνησαν να εκδηλώνονται και αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες και να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Έκοψε την πίτα της παρουσία της Κεραμέως η νομαρχιακή της ΝΔ Κορινθίας (φωτό)

Previous article

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οπλιστείτε με υπομονή – Σε οκτώ μέρες θα ξανανέβει η θερμοκρασία πάνω από τους δέκα βαθμούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.