ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με Βαλεντίνο ξεκίνησε το καρναβάλι 2023 στην Κόρινθο (φωτο)

0

Το Καρναβάλι της Κορίνθου επιστρέφει μετά από 2 χρόνια με …ανεβασμένη διάθεση και εκπλήξεις!!! Ο Δήμος Κορινθίων δίνει ταυτότητα στο Καρναβάλι του! Δημιουργεί το καρναβάλι της συμμετοχής, της ψυχαγωγίας, της αποκέντρωσης, της ασφάλειας, της δημιουργικότητας!

Δημιουργεί το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!
Με όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν για πρώτη φορά ενεργά, με δεκάδες μαθητές και φοιτητές να δημιουργούν, με 1200 και πλέον καρναβαλιστές ήδη να έχουν δηλώσει συμμετοχή, με πλήθος εκδηλώσεων , για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ διάρκειας 2 εβδομάδων, στην πόλη και στις κοινότητες, με παιδικά πάρτι, πατινάδες, αναβίωση εθίμων, χορευτικά, σαρακοστιανά , γλέντια παραδοσιακά και λάτιν, μουσική και φυσικά… καρναβαλικές παρελάσεις! Εσύ Θα λείπεις;

Τις εκδηλώσεις ανακοίνωσαν χτες σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζαχαριάς κάνοντας λόγο για εκδηλώσεις που δεν έχουν ξαναγίνει τόσο σε διάρκεια όσο και σε περιεχόμενο στο δήμο Κορινθίων, την πόλη και τα χωριά και απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε κατοίκους και επισκέπτες!

Χτες λοιπόν, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ξεκίνησαν στις 19:00 το απόγευμα οι εκδηλώσεις με τους “Comedia dell arte” και Γαϊτανάκι από το Κορινθιακό «Θέατρο Βασίλης Ρώτας», στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και Πυλαρινού.

ΚαρναβαΛEΥΚΗ Νύχτα με την Τάμτα διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου στις 25 Φεβρουαρίου

Previous article

Στην Αρχαία Κόρινθο συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.