ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Μαρία Πρωτοπαππά

0

Σε νέες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων προχώρησε η Μαρία Πρωτοπαππά στον δήμο Λουτρακίου, μέσω των social media.

♦️ Αγαπητοί συνδημότες,

Με τιμή ανακοινώνουμε σήμερα, τρείς πολύ σπουδαίους και σημαντικούς συνεργάτες της «𝜟ύ𝝂𝜶𝝁𝜼ς 𝜟𝜼𝝁𝜾𝝄𝝊𝝆𝜸ί𝜶ς», ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στις εκλογές του Οκτωβρίου.

🟠 𝜜𝜽𝜶𝝂ά𝝈𝜾𝝄ς 𝜥𝜶𝝆𝜶𝝁ή𝝉𝝆𝝄ς: 𝜤𝜜𝜯𝜬𝜪𝜮, γενικής Ιατρικής. Ζεί και ασκεί το ιατρικό του λειτούργημα στο Λουτράκι. Βρίσκεται με σεβασμό καθημερινά δίπλα τον πολίτη και το όραμα του είναι να πάει και πάλι ο δήμος μας στην κορυφή. Πιστεύει στις ανεξάντλητες δυνατότητες του θερμαλισμού και βοηθήσει εξαιρετικά στην αναγέννηση αυτού του κρίσιμου τομέα.

🟠 Γ𝛆𝛚𝛒𝛄ί𝛂 𝚱𝛐𝛖𝛋𝛐𝛖𝛌ά: 𝚫𝚰𝚱𝚮𝚪𝚶𝚸𝚶𝚺,ζει μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι μάχιμη δικηγόρος-διαμεσολαβήτρια του Υπ. Δικαιοσύνης και ιδρύτρια του υπό σύσταση Συλλόγου του Νομού Κορινθίας κατά της Βίας Γυναικών-Παιδιών και Εφήβων και κατά των ανισοτήτων. Προέρχεται από οικογένεια με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα του δήμου μας.

🟠 𝚷𝛂𝛎𝛕𝛆𝛌ής 𝚱𝛐𝛌𝛌𝛊ά𝛋𝛐ς: 𝚷𝚸𝚶𝚷𝚶𝚴𝚮𝚻𝚮𝚺, ο Λουτρακιώτης παλαίμαχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που κάνει σημαντική καριέρα ως προπονητής ποδοσφαίρου. Εχει παίξει σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες και έχει διακριθεί. Ο αθλητισμός και τα νέα παιδιά είναι ταυτισμένα με την ζωή του Παντελή, που προσφέρει απλόχερα την αγάπη του για το άθλημα. Το κύρος και οι ικανότητες του είναι αναγνωρισμένες από τον χώρο του αθλητισμού.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: Eπιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς από εκεί που προήλθαν!

Previous article

Ανακοίνωση Δέδε για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.