ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Στύλιος στην Κόρινθο

0

Με κεντρικούς ομιλητές, την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο, διοργανώνεται στην Κόρινθο, ημερίδα με θέμα: «Τουρισμός & Αγροδιατροφή – Νέες Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας».

Διοργανωτές, η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, o Τομέας Τουρισμού και ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας και θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παν. Νίκας και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, οι οποίοι και θα χαιρετίσουν την εκδήλωση, από την πλευρά των αυτοδιοικητικών. Την έναρξη θα κάνει ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. Άκης Μπάφας.

Η Σοφία Ζαχαράκη θα μιλήσει με θέμα: «η ευκαιρία του αγροτουρισμού για την ΒΑ Πελοπόννησο», έχοντας μαζί τις στον πάνελ της συζήτησης τον πρόεδρο της Διαεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου Κώστα Ευσταθίου, την πρόεδρο των Ξενοδόχων Δυτ. Κορινθίας Βίβιαν Πάτκος και τον παραγωγό – επιχειρηματία Απ. Γεώργαρη.

Στο δεύτερο μέρος της συζήτησης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος θα μιλήσει με θέμα: «μια νέα αφετηρία για τον πρωτογενή τομέα στην ΒΑ Πελοπόννησο. Στο πάνελ μαζί του θα βρεθούν και επιχειρηματίες του κλάδου, όπως η Άννα Κοντονή (ΦΥΡΚΟ), ο Νίκος Μάρκελλος (Ελαιοτριβείο) και ο Βασίλης Μπασανιώτης (ALFA Products).

Τα… αστέρια της ορθογραφίας από την Κορινθία – Ποιοι μαθητές κέρδισαν τον διαγωνισμό στην Περιφέρεια

Previous article

Ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 85 τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων -Live εικόνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.