ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Με τον Γενικό Διευθυντή Μεταφορών λειτουργεί απο χτες το τμήμα Συγκοινωνιών – αυτή την ώρα οι απολογίες των 11 κατηγορουμένων

0

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, οι απολογίες των 11 κατηγορουμένων για την υπόθεση των πλαστών διπλωμάτων. Από τις απολογίες και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα θα κριθεί η προφυλάκιση τους ή μη.

Χτες (Δευτέρα) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετέβη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη της έδρας της Περιφέρειας, δηλαδή, την γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου και τον γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθό τον οποίον και εγκατέστησε επί τόπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα θέματα της πιο πάνω υπηρεσίας της Π.Ε. Κορινθίας, η οποία λειτουργεί κανονικά.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει, ενώ στον κατάλληλο χρόνο θα εφαρμοστούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή Αρχή ήταν γνώστης, αλλά αποκλειστικά και μόνο όσον αφορά στο καθαυτό γεγονός της διεξαγωγής της.

“Αυτή η γκρίζα κατάσταση πρέπει να διαλευκανθεί και μέχρι να γίνει αυτό δεν έχω να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ερωτώμενος σχετικά, προσθέτοντας ότι “η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι συμβοηθός και συμπαραστάτης, εδώ και πολύ καιρό, με τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν τέτοιες υποθέσεις οι οποίες δεν τιμούν τον δημόσιο τομέα”.

«Εκλογές τώρα είναι πολιτική αυτοκτονία»: Πώς το Μαξίμου αποφάσισε τη μετάθεση των εκλογών τον Μάιο

Previous article

Στον σταθμό του ΟΣΕ, το Εργατικό Κέντρο αποχαιρέτησε τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη (φωτό)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.