Περιφερεια

ΕΔΕ για το σύνολο των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών ζήτησε ο περιφερειάρχης

0

Τον διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας, αλλά και τον προϊστάμενο έκδοσης αδειών της ίδια υπηρεσίας αντικατέστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ως επίπτωση των δικαστικών εξελίξεων της υπόθεσης των πλαστών διπλωμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Νίκας έδωσε εντολή διενέργειας ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) για το σύνολο των υπαλλήλων της πιο πάνω Διεύθυνσης της Π.Ε. Κορινθίας, που θα πραγματοποιήσει ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, με την υποχρέωση να την παραδώσει εντός 15 ημερών από σήμερα.

Ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ασκεί καθημερινή εποπτεία στην εν λόγω Διεύθυνση της Π.Ε. Κορινθίας, ενώ οι εξετάσεις (για απόκτηση διπλώματος οδήγησης κλπ) στην Κορινθία δεν θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Μάρτιο.

Εξυπακούεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρείχε κάθε συνδρομή που της ζητήθηκε εκ μέρους της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στη διάρκεια της εξάμηνης σχετικής έρευνας που διενήργησε” δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Νανόπουλος: “ανεύθυνη και μικροπολιτική η στάση των δημοτικών συμβούλων…”

Previous article

Ανακοινώνει αύριο επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Κορινθίων ο Πρωτοπαππάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.