ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

0

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΔΗΜΑ-ΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ –

Γεννήθηκε στο Τορόντο Καναδά. Τα τελευταία 25 χρόνια ζεί μόνιμα στην Κλένια με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Δήμα με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, τον Αντώνη και την Ελένη. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλένιας «Αγ. Παντελεήμων».

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό μας Πνοή Δημιουργίας στη Τενέα και η συμβολή της ήταν καθοριστική για την πρωτιά της παράταξης στη Κλένια.

Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Τενέας Δήμου Κορινθίων.

2.ΚΑΛΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –

Είναι ηλικίας 30 ετών. Γεννημένος και κάτοικος Κορίνθου στην περιοχή Καλλιθέας Μπαθαρίστρας. Μηχανικός αυτοματιστής με master στα προηγμένα συστήματα ελέγχου και ρομποτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιωτικός υπάλληλος στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Μέλος του συλλόγου μηχανικών αυτοματιστών. Εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Κορίνθου με το συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας στις εκλογές του 2019.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3.ΤΣΩΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ –

Προέρχεται από μία από τις παλαιότερες οικογένειες της Κορίνθου και είναι γιός του Αθανασίου Τσώρη. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και τα τελευταία 20 έτη εργάζεται στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Έχει διατελέσει επανειλημμένα μέλος της διοίκησης του σωματείου της Μότορ Όιλ καθώς και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος ως γραμματέας τύπου και δημοσίων σχέσεων. Πρώτη φορά ασχολείται με αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Παντελής θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

4.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –

Γεννήθηκε το 1989 στον Άγιο Βασίλειο. Τα τελευταία 15 χρόνια ζεί στα Αθίκια με τη σύζυγό του Ζωή Σενή με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και τη Γεωργία. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής σε αρκετά σωματεία μεταξύ των οποίων στον Άγιο Βασίλειο, το Κύψελο και το Σολομό. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Δημήτρης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αθικίων.

ΚΙΑΤΟ: Με την ανοχή του Σταματόπουλου ΔΕΥΑΣ και Φιακάς διώκουν με αγωγή 12 κατοίκους του Διμηνιού – Ζητούν 200.000 απο τον καθένα!

Previous article

Όσκαρ 2023: Στον Μπρένταν Φρέιζερ και στη Μισέλ Γιο τα βραβεία ερμηνείας -Σάρωσε το «Τα Πάντα Όλα» [λίστα]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.