ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Συνάντηση Μανάβη με Δήμα για το μέλλον του Δήμου Βέλου – Βόχας

0

Mε τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτή Κορινθίας, Χρίστο Δήμα συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης.

Ο κ. Μανάβης χαρακτήρισε εξαιρετικά εποικοδομητική την συνάντηση με τον Κορίνθιο υφυπουργό, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κορινθίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Νέα Πνοή, ο κ. Μανάβης ενημέρωσε τον κ. Δήμα:

*Για το πρόγραμμα και σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, για την επόμενη ημέρα στον δήμο Βέλου-Βόχας

*Την ανάγκη τουριστικής αναβάθμισης του δήμου με έμφαση στην παραλιακή ζώνη, όπου μάλιστα, παρουσιάστηκε στον υπουργό ολοκληρωμένη πρόταση για την δημιουργία πρωτοποριακής δομής πρωτοβάθμιας φροντίδας στον δήμο.

*Για το σοβαρό πρόβλημα, της λειψυδρίας και της ξηρασίας, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και καταστρέφει την αγροτική οικονομία.

*Την στήριξη των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων από τους κρατικούς φορείς, αυτή την κρίσιμη και καταστροφική περίοδο.

*Τα ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις διαδοχικές κρίσεις της χώρας στις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων και ιδιαίτερα των αδύναμων

Ο κ. Μανάβης κατέληξε ότι έγινε μία πολύ γόνιμη συζήτηση, με τον υπουργό να έχει απόλυτη γνώση των τοπικών προβλημάτων αλλά και προτάσεις για την έξοδο από την μακρά κρίση που βιώνει ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα συνεχίσει τις ενημερωτικές συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς για να στηρίζει από την δική της σκοπιά την κοινωνία και τον δήμο μας.

Αναφορά στο υπουργείο Υγείας από τον Ψυχογιό για την απαξίωση του Νοσοκομείου Κορίνθου

Previous article

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ο Εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ Όμηρος Τσάπαλος απο το Ξυλόκαστρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.