ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δήμος Βέλου Βόχας: Βελτιώνονται οι σχολικές αθλητικές υποδομές – Ολοκληρώθηκε ο δευτεροβάθμιος προσεισμικός έλεγχος των σχολείων

0

Το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια των σχολικών υποδομών αναδεικνύει το γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου Βέλου Βόχας ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων. Ήδη σε όλα τα σχολεία έχει ολοκληρωθεί και ο δευτεροβάθμιας προσεισμικός έλεγχος και σε λίγο θα γίνει και ο τριτοβάθμιος, όπου απαιτείται με τον δήμο να προλαβαίνει ακόμα και την σχετική νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που αναμένεται να κατατεθεί εντός της εβδομάδας!

Από εκεί και πέρα, η δημοτική αρχή παραδίδει εντός των ημερών τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στο δημοτικό σχολείο Βοχαϊκού και το Γυμνάσιο – Λύκειο Βέλου. Οι απαιτούμενες παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με την επίστρωση των γηπέδων με ακρυλικό δάπεδο.

Στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες των γηπέδων στα δημοτικά σχολεία Ζευγολατιού , Βέλου, Κοκκωνίου και Πουλίτσας, οπότε οι μαθητές θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε χώρους καλαίσθητους και ασφαλείς.

Παράλληλα, ωστόσο, ο δήμος Βέλου Βόχας πραγματοποιεί εργασίες και σε άλλα σχολεία. Ήδη έχει πραγματοποιήσει αντικατάσταση των μπασκετών, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές που απαιτούνται, ενώ τοποθετούνται στις παιδικές χαρές και όργανα για να παίζουν τα παιδιά.

Ποιες “έξυπνες” λύσεις για την καθημερινότητα περιλαμβάνει η πρόταση του Δήμου Κορινθίων

Previous article

Τελευταία προθεσμία για την κατάθεση δικαιολογητικών από τους αθλητικούς συλλόγους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.