Η παγκόσμια ημέρα νερού γιορτάζετε αύριο (Τετάρτη 22 Μαρτίου) και είναι αλήθεια πως η γιορτή αυτή έρχεται σε μια σημαντική συγκυρία, καθώς σε όλο τον κόσμο το ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων είναι κεντρικό ζήτημα, ενώ ειδικά στην Κορινθία τα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης είναι σημαντικά.
Σήμερα, ωστόσο, (Τρίτη, 21 Μαρτίου) στις 5.00 το απόγευμα, στο κολυμβητήριο Κορίνθου, διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου μία εκδήλωση, την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσωπικότητες της ελληνικής κολύμβησης, με πρώτο και και καλύτερο τον ασημένιο ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, αλλά και τον επίσης Ολυμπιονίκη και κορίνθιο στην καταγωγή, Νίκο Ξυλούρη.
“Σας περιμένουμε όλους στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου, την Τρίτη 21/03/2023, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την παγκόσμια ημέρα νερού!”, αναφέρεται στην πρόσκληση.
“Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πέρα από τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, ο επίσης Ολυμπιονίκης Νίκος Ξυλούρης και έφορος κολύμβησης πλέον στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, καθώς και ο υπεύθυνος προπονητής των εθνικών ομάδων Κολύμβησης Βαγγέλης Κοζομπολης.
Η παρουσία τους αποτελεί τιμή και χαρα για τον σύλλογο μας, καθώς αποτελούν ιδανικά πρότυπα για τους μικρούς μας αθλητές – μαθητές της Κολύμβησης.
Σας περιμένουμε όλους στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου στις 17:00, είσοδος ελεύθερη!”
Comments