ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τον Μάιο έρχονται τα δημοτικά ποδήλατα – η ανάρτηση του Παναγιώτη (peter) Σπύρου

0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης peter Σπύρου ενημέρωσε για την εξέλιξη ενός θέματος που έμοιαζε να έχει ξεχαστεί.

Μιλάμε για την προμήθεια των 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων και την εγκατάσταση και λειτουργία 6 σημείων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, για την φόρτιση και την στάθμευσή τους με ασφάλεια (αντιβανδαλιστικό σύστημα, «έξυπνες» κλειδαριές ΙοΤ, κτλ.), ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από δημότες, κατοίκους, επισκέπτες.

Εκπροσωπώντας την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από τον δήμαρχο (ο ίδιος μαζί με τους Βάκη Περιβολάρη, Χριστόφορο Κεφάλα, Γιώργο Κονδύλης, Κώστα Σταμάτη και Θοδωρή Βασιλακόπουλο), Πήτερ Σπύρου ανέφερε:

Σε διαδοχικές συναντήσεις μας με το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο και τον ΓΓ του Δήμου Κορινθίων κ. Σπηλιόπουλο συζητήσαμε διεξοδικά την πορεία του έργου της προμήθειας και τη λειτουργίας των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι εντός του Μαρτίου του 2023 ο Δήμος θα είναι σε θέση να προκηρύξει το διαγωνισμό για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου το οποίο με βάση τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα είναι δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία ακόμη και μέσα στο Μάιο του 2023. Οι προβλεπόμενες θέσεις για τη δημιουργία των θέσεων των σταθμών είναι αυτές τις οποίες είχαμε σε μεγάλο βαθμό προτείνει στις προπαρασκευαστικές συναντήσεις μας με τους υπεύθυνους του Δήμου.

Θα παρακολουθούμε από κοντά την πορεία της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου και θα ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα όλων τους συμπολίτες μας.

# το συγκεκριμένο project εντάσσεται στα πλαίσια του Σ Β Α Κ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) και αφορά την προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων με αποκλειστική χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση“.

Η περιφέρεια Κρήτης βάζει όριο στις κοτούλες στα σπίτια! – Απόφαση πρόδρομος για όλη την Ελλάδα;

Previous article

Στις ράγες ξανά οι συρμοί, αλλά όχι στην γραμμή Κόρινθος – Αθήνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.