ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Περιβολάκια: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση της ανάπλασης – Πόσες πέργκολες θα δημιουργηθούν

0

Τις τελευταίες παρεμβάσεις που γίνονται στην πλατεία Περιβολάκια και αφορούν την δεύτερη φάση της ανάπλασης σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτσος στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο: «Ακόμα δεν έχει στεγνώσει καλά- καλά το τσιμέντο και γίνονται παρεμβάσεις. Βάση ποιας μελέτης; Αν είναι για τις πέργκολες, όπως υποθέτω βάση ποιας μελέτης υλοποιείται το έργο;».

Απαντώντας ο κ. Νανόπουλος είπε πως υπάρχει μελέτη, η οποία μάλιστα έχει εγκριθεί από το αρχιτεκτονικό συμβούλιο. Συμπληρώνοντας τον δήμαρχο ο Γιώργος Πούρος υπενθύμισε ότι η μελέτη αυτή έχει ψηφιστεί και στην οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ σημείωσε ότι η αρχική μελέτη (επί διοίκησης Πνευματικού) είχε εκτελεστεί στον μεγαλύτερο βαθμό, με εξαίρεση τις ανάστροφες ομπρέλες, όπου αρχικά προβλέπονταν 19, αλλά τοποθετήθηκαν οι 4.

Εξηγώντας τι θα γίνει εκεί, ο κ. Πούρος είπε ότι θα δημιουργηθούν στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές της πλατείας (εκτός της πλευράς στην οδό Εθνικής Αντίστασης), ενώ θα γίνουν και τρεις πέργκολες μέσα στην πλατεία για τους πολίτες, ενώ περιμετρικά θα εξυπηρετούν και τους πολίτες και τις επιχειρήσεις εστίασης.

Ανακοίνωση της Motor oil για το πρόγραμμα των 50 εκατομμυρίων ευρώ σε Κόρινθο και Λουτράκι

Previous article

Αλλάζουν όψη τα Καλάμια – η επέκταση του πεζόδρομου, το τελευταίο σπίτι και το ξενοδοχείο boutique

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.