ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και κρύο από την Τρίτη στην Κορινθία

0

Μετά το «μίνι» καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες, το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει ριζικά από αύριο, Δευτέρα (27/3) σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αύριο Δευτέρα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Ειδικά για την Κορινθία, πάντως, οι ανοιξιάτικες μέρες θα διατηρηθούν και αύριο (Δευτέρα), με ήλιο και ζέστη, ενώ ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε θα σημειωθούν και οι πρώτες βροχές, οι οποίες ωστόσο, αναμένεται ότι θα έχουν μικρή διάρκεια.

Αντίθετα, μεγάλη διάρκεια και ένταση θα έχουν οι άνεμοι που θα φτάσουν ακόμα και τα 6 μποφόρ, ενώ θα προκαλέσουν και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, που στα ορεινά (Τρίκαλα, Φενεός) μπορεί να φτάσει και κάτω από το μηδέν.

Φωτορεπορταζ από την κατάθεση στεφάνων στο μαυσωλείο της Κορίνθου

Previous article

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ