Περιφερεια

Ανάπλαση του γηπέδου στον Συνοικισμό και νέος φωτισμός στον Ακροκόρινθο από την Περιφέρεια

0

Τρεις προγραμματικές συμβάσεις για ισάριθμα έργα που αφορούν την Κορινθία ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Οι προγραμματικές συμβάσεις θα γίνουν με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, το υπουργείο Πολιτισμού και τον ΠΑΣ Κόρινθος.

Η σύμβαση με το Καλογεροπούλειο θα έχει ως αντικείμενο δράσεις ενθάρρυνσης της ανάπτυξης της μουσικής.

Η σύμβαση με το υπουργείο Πολιτισμού αφορά την προμελέτη του έργου φωτισμού του κάστρου Ακροκορίνθου. Πρόκειται για ένα έργο, κατά το πρότυπο του ανάλογου έργου που υλοποιείται στο κάστρο της Μονεμβασίας.

Τέλος η σύμβαση με τον ΠΑΣ Κόρινθος αφορά την ανακατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου της ιστορικής ομάδας στον Συνοικισμό και περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο.

Ακόμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την τροποποίηση του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου, στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” η οποία αφορά στην οργάνωση και λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (InfoKiosk) στον Ισθμό.

Έρχεται το «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 16.000 ευρώ -Τα «SOS»

Previous article

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Μόλις 32 στους 100 φοιτητές αποφοιτούν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.