ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι: Ξεκίνησε η τοποθέτηση οδοφωτισμού με led στο οδικό δίκτυο 

0

Ένας μετά τον άλλον οι δήμοι της Κορινθίας ξεκίνησαν να υλοποιούν τα προγράμματα αντικατάστασης των οδοφωτιστικών σωμάτων με νέα σύγχρονης τεχνολογίας led, σε μία προσπάθεια να μειώσουν το ενεργειακό κόστος.

Ο Δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Περιφέρεια ξεκίνησε για την αντικατάσταση 1.095 σωμάτων που ανήκουν σε δρόμους που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ήδη ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led στην περιοχή Γκράβα, ενώ ακολουθεί η αντικατάστασή τους από την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου έως το Ξενοδοχείο Ποσειδώνα.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, από τη Γέφυρα του Ισθμού έως το Κολυμβητήριο Λουτρακίου, την Εθνικό οδό Ισθμού – Επιδαύρου και την πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: “Πρόκειται για μια παρέμβαση κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια του οδικού δικτύου και το αίσθημα ασφάλειας των οδηγών και παράλληλα, για ένα έργο με “βαθύ” περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος συντήρησης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα ο οποίος συνεχίζει να συνδράμει στο δύσκολο έργο μας για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα έργων και δράσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών”.

Σήμερα, η παρουσίαση του Α΄ Τόμου της Ετήσιας Έκδοσης “Κορινθιακή Επετηρίδα”

Previous article

Αύριο το ντέρμπι στο Κιάτο που κρίνει το πρωτάθλημα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.