ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Με βροχές ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα -Αναλυτικά η εξέλιξη μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

0

Η έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας φέρνει μαζί της και βροχερό καιρό, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς τη Μεγάλη Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχοπτώσεις.

Για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα σε όλη την παραλιακή Κορινθία, προβλέπεται βροχή καθ όλη την διάρκεια της ημέρας και σε όλες τις εντάσεις με μικρά διαστήματα ανάπαυλας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-13 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι προς ισχυροί.

Από αύριο, πάντως, ο καιρός θα βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά. Για την Μεγάλη Τρίτη προβλέπονται λιγότερα διαστήματα βροχής κατα την διάρκεια της ημέρας, ενώ από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά οι βροχές θα σταματήσουν και τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγαλύτερα.

Σαφής βελτίωση του καιρού θα υπάρξει από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά, οπότε και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, ενώ για την Κυριακή του Πάσχα η πρόβλεψη είναι ιδανικός καιρός για ψήσιμο του αρνιού, χωρίς ανέμους, αλλά και με την δυνατότητα να απολαύσει καείς την ημέρα στην εξοχή.

Σε ό,τι αφορά τα ορεινά διαμερίσματα του νομού, εκεί θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες μόνο που οι χαμηλότερες θερμοκρασίες (από 3 μέχρι 8 βαθμούς), σήμερα και αύριο θα προκαλέσουν χιονόνερο ή ακόμα και ελαφριές χιονοπτώσεις. Και εκεί, ωστόσο, από την Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός θα βελτιώνεται σταδιακά και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει…

ΠΑΣ Κόρινθος: Δεν χάνει το πρωτάθλημα, ούτε αν …αυτοκτονήσει!

Previous article

Επτά μικροσεισμοί τα ξημερώματα με επίκεντρο τις Αλκυονίδες – 3,2 ρίχτερ ο μεγαλύτερος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ