ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Την συνεργασία της με τον Τρωγάδη ανακοίνωσε η Μπιτσάκου

0

Την συνεργασία της με τον συνδυασμό “Δημοτική Αλλαγή” και τον Βασίλη Τρωγάδη ανακοίνωσε η δημοτική σύμβουλος Σούλα Μπιτσάκου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αποφάσισε να κατέλθει “ως συνεργαζόμενη υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνδιαμορφώνοντας ισότιμα και αναλογικά την έκφραση μας στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΄΄Δημοτική Αλλαγή’’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τρωγάδη, αντιλαμβανόμενη την βαρύτητα και την ουσία αυτής μου της απόφασης έχοντας πλήρη και ακέραιη ευθύνη γι αυτήν…“.

Η κυρία Μπιτσάκου αναφέρει ακόμη ότι “με τον Βασίλη Τρωγάδη η συμφωνία είναι πολιτική και προγραμματική, βάζοντας πάνω στο τραπέζι αυτά που θεωρούμε σαν απαραίτητες προϋποθέσεις συνεργασίας…”.

Ειδικότερα, η δήλωση της κυρίας Μπιτσάκου αναφέρει:

Είναι κοινός τόπος ότι μία απόφαση συναίνεσης είναι προϊόν αντιπαραθέσεων, διαφωνιών και εξαντλητικής εξέτασης λύσεων.

Πιστεύω ότι έχουμε μία επαρκή και αξιοπρεπή παρουσία, με γνώμονα την σύνθεση και την συνεργασία και μακριά από κραυγές, τοπικισμούς και σε υψηλούς τόνους αντιπαραθέσεις. Η πεπατημένη ότι μόνο εμείς είμαστε καλύτεροι και όχι οι άλλοι δεν έχει ακουστεί και ούτε πρόκειται ν΄ακουστεί ποτέ από εμάς.

Αποφάσισα να κατέλθω ως συνεργαζόμενη υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνδιαμορφώνοντας ισότιμα και αναλογικά την έκφραση μας στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΄΄Δημοτική Αλλαγή’’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τρωγάδη, αντιλαμβανόμενη την βαρύτητα και την ουσία αυτής μου της απόφασης έχοντας πλήρη και ακέραιη ευθύνη γι αυτήν.

Μαζί βρήκαμε κοινό βηματισμό και αντιλήψεις.

Με τον Βασίλη Τρωγάδη η συμφωνία είναι πολιτική και προγραμματική, βάζοντας πάνω στο τραπέζι αυτά που θεωρούμε σαν απαραίτητες προϋποθέσεις συνεργασίας όπως:

τον εκλογικό νόμο

την διαφάνεια

τον πολιτισμό

το περιβάλλον και τα δημόσια αγαθά

την κοινωνική συνοχή και τοπική ανάπτυξη

την ενθάρυνση και προώθηση κινήσεων πολιτών και την συνέργεια τους με το Δημοτικό Συμβούλιο και τις κοινότητες που είναι ιδεολογικά και πρακτικά ένα διαρκές αίτημα για εμάς.

Η συμμετοχή μου σε έναν ουσιαστικά προοδευτικό και νικηφόρο Δημοτικό Σχηματισμό θα μπει στην κρίση των πολιτών. Η εμπιστοσύνη τους όπως αυτή θα εκφραστεί θα υποδείξει και τα μελλοντικά καθήκοντα μας.

Ασπασία (Σούλα) Μπιτσάκου

Βραχάτι 18/4/2023

Εκδήλωση για τον διαχρονικό Κωστή Παλαμά, από το λαογραφικό μουσείο Κορίνθου

Previous article

(ΠΙΝΑΚΑΣ): Ανακοινώθηκαν οι νέοι διευθυντές των δημοτικών σχολείων – ποιος τοποθετείται που

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.