ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ειδικό Πολεοδομικό σε Άσσο και Λέχαιο – φωτό

0

Εκδήλωση για την παρουσίαση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Κορινθίων, καθώς και των έργων υποδομής για τη ΔΕ Άσσου – Λεχαίου με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΓΓ του Υπουργείου Θύμιο Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό έλαβε χώρα στο Kallas Beach (Λέχαιο) την 20-04-2023.

Η χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση ολόκληρης της Επικράτειας με την έμπειρη καθοδήγηση του υφυπουργού Νίκου Ταγαρα αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση που συμβαίνει σήμερα στη χώρα.

Για πρώτη φορά μπαίνει τάξη στο χώρο με όρους και κανόνες, για την προώθηση των επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ιατρικός Σύλλογος: “με δικές μας ενέργειες ήρθαν τρεις γιατροί και θα έρθουν άλλοι οκτώ στο Νοσοκομείο”

Previous article

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ – επόμενη μέρα: αδιανόητη καταστροφή, φωτογραφίες που σοκάρουν, οργή που ξεχειλίζει (VIDEO – FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.