Περιφερεια

Αυτοψία Βυτινιώτη σε έργα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια

0

Η ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων, η ανάπτυξη του Επιστημονικού& Θρησκευτικού Τουρισμού, η ασφαλής χρήση του οδικού δικτύου και η προστασία της βιοποικιλότητας είναι θέματα που παρακολουθούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να οδηγηθεί στην θέση που της αξίζει, αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Χάρης Βυτινιώτης μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε σε διάφορα έργα που εκτελούνται.

Ο κ. Βυτινιώτης, τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε αυτοψία σε τέσσερα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη.

Στο Λουτράκι, όπου εξελίσσεται το έργο “Βελτίωση- Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Νο1 Λουτρακίου Περαχώρας” και πιο ειδικά το τμήμα εκείνο που αφορά την κατασκευή του Ισόπεδου Κόμβου στην είσοδο της πόλης.

Στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανέγερσης κτιριακών εγκαταστάσεων , ώστε ο χώρος να διαμορφωθεί σε ένα επισκέψιμο και εκπαιδευτικό Πάρκο Αστρονομίας.

Στην περιοχή του Κιάτου, όπου διενεργούνται εργασίες αποκατάστασης, στο ασφαλτικό οδόστρωμα και αφορά το τμήμα Κιάτο-Διμηνιό.

Τέλος, επισκέφθηκε και το Αισθητικό Δάσος Ξυλοκάστρου όπου πραγματοποιούνται εργασίες προστασίας και διατήρησης, ώστε να είναι επισκέψιμο καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για λόγους υγείας και αναψυχής.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας συνόδεψαν, κατά τις επισκέψεις του, η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε Θέματα Πολιτισμού κα. Αθηνά Κόρκα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. ΝίκωνΤζινιέρης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Τεχνικών Έργων Ξυλοκάστρου κ. Σπ. Αποστολόπουλος.

Το σημερινό (Τετάρτη) πρόγραμμα ομιλιών του Νίκου Ταγαρά

Previous article

Προσωρινά ελεύθεροι οι πέντε ανήλικοι για τους τάφους στα Εξαμίλια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.