ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Γκιώνης: “ελάτε να πάμε το δήμο ψηλά” Πρωτοπαππά: “γιατί δεν τον πήγες εδώ και 17 χρόνια;

0

Γραπτή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου Λουτρακίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών”, Γιώργου Γκιώνη, και της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας” Μαρίας Πρωτοπαππά.

Αφορμή αποτέλεσε η ανοιχτή επιστολή του Γιώργου Γκιώνη με την οποία ουσιαστικά εκκινούσε την προεκλογική περίοδο και στην οποία, αφού ανέλυες τι έχει γίνει στον δήμο αυτά τα τέσσερα χρόνια, κατέληγε να ζητά και πάλι την ψήφο των δημοτών του Λουτρακίου, “συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, με γνώση και διαφάνεια για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά“.

Αυτή ακριβώς η αποστροφή προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Πρωτοπαππά, η οποία αναφέρει πως “μετά από 17 ολόκληρα χρόνια που κάνει τον δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (με μία μικρή διακοπή) ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης έρχεται σήμερα και ζητά από την κοινωνία… να πάει τον δήμο εκεί που αξίζει“.

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις με πρώτη του Γιώργου Γκιώνη

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, εργαστήκαμε με όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, τιμώντας πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Παρά τις αντιξοότητες που δημιούργησε η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που προέκυψαν στα ελληνικά νοικοκυριά, η πανδημία του Covid-19 μια πρωτόγνωρη σε όλους μας υγειονομική συγκυρία που τάραξε συθέμελα τη ζωή όλων μας και η ενεργειακή κρίση με αποτελέσματα που μας αγγίζουν ακόμη και σήμερα σε όλα τα επίπεδα,

  • Ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα στις μεγάλες προκλήσεις του Δήμου μας.
  • Υλοποιήσαμε με επιτυχία το πρόγραμμά μας και αποδείξαμε πως έχουμε και τη βούληση αλλά κυρίως την ικανότητα να προσφέρουμε έργο σε όλους τους τομείς.
  • Επενδύσαμε στο μέλλον αυτού του τόπου.
  • Αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο πόρο και συνεχίζουμε…

Με σύμμαχο τη στήριξή σας, αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα, δώσαμε μάχες και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον, την καθαριότητα, την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τουριστική ανάπτυξη, την κοινωνική μέριμνα των ευπαθών ομάδων.

Καταρτίσαμε μελέτες και συντάξαμε ολοκληρωμένους φακέλους υποβολής προτάσεων, διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση έργων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας.

Σήμερα, “τρέχουν” στον Δήμο μας συνολικά 57 έργα, μικρές παρεμβάσεις και μεγάλα, εμβληματικά έργα, προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

  • Έργα για τα οποία εργαστήκαμε με πρόγραμμα, σχέδιο και μεθοδικότητα.
  • Έργα που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αναβάθμιση του Δήμου μας.
  • Έργα που επισφραγίζουν τη βούλησή μας να βάλουμε τον Δήμο μας σε αναπτυξιακή πορεία.
  • Έργα που είναι ικανά να καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας.

Σε αυτή την πορεία, προχωράμε μπροστά, με σταθερό βηματισμό, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στα λόγια και στην πράξη.

Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη γνώση των ζητημάτων, των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων αυτού του τόπου, διεκδικώ εκ νέου το αξίωμα του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με μια έμπειρη, υπεύθυνη και ικανή ομάδα στελεχών, με ολοένα αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά, συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, με γνώση και διαφάνεια για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Και σε αυτό τον αγώνα, δεν πρέπει να λείψει κανείς…

Απευθύνω πρόσκληση προς όλες και όλους, τις δημοτικές παρατάξεις, τους Συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες αυτού του τόπου, να ενωθούμε, να αφήσουμε πίσω μας μικρότητες και προσωπικές φιλοδοξίες, για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά, στη θέση που του αξίζει.

Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίας Πρωτοπαππά

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια που κάνει τον δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (με μία μικρή διακοπή) ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Γιώργος Γκιώνης έρχεται σήμερα και ζητά από την κοινωνία… να πάει τον δήμο εκεί που αξίζει!!!!

17 χρόνια τι έκανε ο ίδιος για να είναι ο δήμος μας εκεί που πραγματικά αξίζει;

Ποιος άλλος εκτός από τον ίδιο φταίει που βρισκόμαστε σήμερα μακριά από εκεί που μας αξίζει;

Σε μία δημόσια ανακοίνωση του… μνημείο  νεποτισμού και χωρίς κανένα ίχνος αυτοκριτικής ζητά:

«Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.»

17 χρόνια που είσαι στο τιμόνι του δήμου κ.Γκιώνη γιατί δεν δημιούργησες τον δήμο πρότυπο αλλά έφτιαξες ένα δήμο προς αποφυγή;

17 χρόνια γιατί δεν ένοιωσες την ανάγκη να ενώσεις την κοινωνία και την νοιώθεις σήμερα, που είναι ορατή η ήττα της παράταξης σου;;

17 χρόνια ποιόν άλλο εκτός από τον εαυτό σου και την μικρή  ομάδα με την οποία διοικείς άκουσες και θα ακούσεις τώρα την κοινωνία, τις παρατάξεις και τους φορείς;

Είναι αργά για δάκρυα κ.Γκιώνη.

Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής δήμαρχος!

Γραφείο Τύπου

Δύναμης Δημιουργίας

Σκληρή μάχη στην Β κατηγορία – πέντε ομάδες για μία θέση

Previous article

Πέντε νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσαν η Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ και ο Γκουργιώτης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.